Zyrtare: Fushata nga 13 - 17 e votimi më 19 nëntor

Zyrtare: Fushata nga 13 - 17 e votimi më 19 nëntor

26 tetor 2017 13:45

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve edhe zyrtarisht ka miratuar planin operacional për zgjedhjet e raundit të dytë për komunat që do të jenë në balotazh, duke caktuar zyrtarisht fushatën parazgjedhore nga 13 deri më 17 nëntor, ndërsa, më 19 nëntor mbajtjen e zgjedhjeve.

Në këtë plan operacional është paraparë që periudha e votimit përmes postës elektronike të jetë nga 4 deri më 17 nëntor, akreditimi i vëzhgueseve 15 ditë, fushata parazgjedhore është vendos të jetë 5 ditë, duke filluar më 13 dhe përfundon më 17 nëntor.

x

Komentet

Shto koment

Të ngjashme