Gjini thotë se Kusari-Lila ka qëndruar në Prishtinë gjatë orarit të punës në Gjakovë

Gjini thotë se Kusari-Lila ka qëndruar në Prishtinë gjatë orarit të punës në Gjakovë

24 tetor 2017 20:59

Mimoza Kusari-Lila është përcjell për shtatë muaj rresht se kur hynë e kur del nga vendi i punës, gjegjësisht Komuna e Gjakovës.

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës ka mbajtur shënime për këtë duke pretenduar se ajo nuk ka shkuar asnjëherë në kohë dhe ka dal gjithmonë para orarit.

Sipas kandidatit të AAK-së, Ardian Gjini, kjo është ngase Kusari-Lila jeton në Prishtinë.

“..se zyrën teme e kam karshi tëndes. Para orës 11:30 nuk ke dal në zyre dhe pas orës 2:30 nuk ke qëndruar në zyre, se je kthyer në 4 në Prishtinë, çdo ditë”, ka thënë ai.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme