Idrizi 790 vota para Bahtirit

Idrizi 790 vota para Bahtirit

23 tetor 2017 12:57

Nga të gjitha votat e numëruara nga KQZ-ja në komunën e Mitrovicës me një diferencë të ngushtë është duke prirë kandidatja e PDK-së Valdete Idrizi ndaj kandidatit të AKR-së Agim Bahtiri.

Valdete Idrizi ka marr 9 mijë e 13 vota ndërsa Agim Bahtiri 8 mijë e 222 vota.

Nga ky rezultat në Mitrovicë do të ketë balotazh në mes të Idrizit dhe Bahtirit.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme