Kurteshin e gëzon balotazhi në Gjilan

Kurteshin e gëzon balotazhi në Gjilan

22 tetor 2017 22:43

Sami Kurteshi i Vetëvendosjes, që ka arritur të futet në balotazh në garën për Gjilanin, ka thënë se në kampin e tij ka kënaqësi për këtë rezultat.

“Jemi jashtëzakonisht të kënaqur. Kemi rritje nga zgjedhjet lokale të vitit 2013, 100 për qind. Jemi të dytët, LDK-ja është e para, por jemi larg më përpara në krahasim me PDK-në dhe partitë e tjera”, ka thënë Kurteshi.

“Qëllimi jonë ka qenë ky, që të jemi të parët apo të dytët. Jemi jashtëzakonisht të kënaqur duke e pasur parasysh angazhimin e të gjitha partive politike kundër Vetëvendosjes”, ka thënë Kurteshi.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme