Nisma vlerëson pozitivisht procesin zgjedhor

Nisma vlerëson pozitivisht procesin zgjedhor

22 October 2017 18:53

Nisma për Kosovën vlerëson se procesi i deritanishëm zgjedhor ka rrjedh mirë dhe në baza normale, derisa parregullsitë e vogla kjo parti konsideron se nuk do të ndikojnë në procesin zgjedhor, transmeton kp.

Qerkin Dugolli, anëtar i Kryesisë së Nisma, në një konferencë për media kanë falënderuar qytetarët për maturinë e treguar në ditën e zgjedhjeve dhe u kanë bërë thirrje qytetarëve që ende nuk kanë dalë për të votuar ta shfrytëzojnë tash këtë të drejtë deri në kohën e mbylljes së vendvotimeve.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme