Zëvendësohen 6 kryesues në Mitrovicë

Zëvendësohen 6 kryesues në Mitrovicë

22 tetor 2017 17:55

KQZ-ja përmes Platformës online për Raportimin e Shkeljeve Zgjedhore ka njoftuar se 6 kryesues janë zëvendësuar.

Sipas KQZ-së, në 4 qendra të votimit mungojnë një deri dy fleta të votimit.

6 kryesues janë larguar dhe po intervistohen nga policia ndërkaq kryesuesit janë zëvendësuar.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme