PD në Vushtrri: KEDS-i ta kthejë energjinë elektrike në Pestovë

PD në Vushtrri: KEDS-i ta kthejë energjinë elektrike në Pestovë

22 tetor 2017 17:23

Partia e Drejtësisë, dega në Vushtrri, është e shqetësuar me ndaljen e energjisë elektrike në fshatin Pestovë, ku është edhe Qendra e votimit.

"Kërkojmë nga KEDS që të ndërhy sa më shpejtë për të sanuar prishjen, për arsye se procesi i votimit ka hyrë në orët e fundit dhe ka rënë terri mund të jetë rrezik i madh për parregullsi", thuhet në kumtesën e tyre.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme