Porositë e qytetarëve të Prishtinës për kryetarin e ri Foto: Koha

Porositë e qytetarëve të Prishtinës për kryetarin e ri

22 tetor 2017 15:07

Sot në territorin e Kosovës po mbahen zgjedhjet lokale ku qytetarët me të drejtë vote do të zgjedhin kryetarin e Komunës përkatëse dhe asamblistët.

Radio Evropa e Lirë ka anketuar disa qytetarë të cilët kanë shfrytëzuar të drejtën e tyre për të votuar në zgjedhjeve lokale.

Porosia e tyre për kryetarin e ri të Prishtinës është që të punojë në përmirësimin e mirëqenies së qytetarëve dhe të mos merret me probleme të nivelit qendror.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme