Numër i madh votuesish në Mitrovicë të Veriut

Numër i madh votuesish në Mitrovicë të Veriut

22 tetor 2017 09:44

Në Mitrovicën e Veriut janë hapur me kohë të gjitha qendrat e votimit, përveç atij në Suhodoll që u hap me 40 minuta vonesë, por kjo nuk shkaktoi probleme dhe tani po votohet normalisht

KTV raporton se ka numër më të madh votuesish në zgjedhjet lokale dhe se deri më tani nuk ka pasur ankesa për ndonjë parregullsi.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme