Ndalet votimi në Deçan shkaku i përzierjes së vulave Foto: Ilustrim

Ndalet votimi në Deçan shkaku i përzierjes së vulave

22 tetor 2017 08:41

Procesi i votimit në Deçan është ndalur për një kohë pasi janë përzier vulat e vendvotimeve.

KTV raporton se vulat e një qendre të votimit janë përzier me ato të një qendre tjetër dhe se pritet të vendoset se çfarë do të ndodhë me fletëvotimet e vulosura me këto vula.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme