Këtu e gjeni vendvotimin tuaj

Këtu e gjeni vendvotimin tuaj

22 tetor 2017 07:26

Përmes ueb-faqes së Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, të gjithë qytetarët e Republikës së Kosovës mund të gjejnë online vendvotimin e vet.

Koha.net lut të gjithë qytetarët që të kontrollojnë sërish vendvotimin për këto zgjedhje Lokale sepse mund të ndodhë që vendvotimi juaj nga zgjedhjet e kaluara të ketë ndryshuar.

Për të mësuar se ku do të votoni, klikoni KËTU dhe vetëm shkruajeni numrin personal të letërnjoftimit tuaj.

Zgjedhjet lokale po mbahen sot (22 tetor) dhe vendvotimet janë hapur në tërë territorin e Republikës që nga ora 7:00 e mëngjesit.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme