Prioritetet e Cvetkoviqit për komunën e Leposaviqit

Prioritetet e Cvetkoviqit për komunën e Leposaviqit

20 tetor 2017 14:15

Kandidati i partisë GI Narodga Sloga për komunën e Leposaviqit, Nenad Cvetkoviq sot në “Debatin përnime” shpalosi programin e tij qeverisës për komunën e Leposaviqit. Nenad Cvetkoviq tha se prioritet për secilin në komunën e Leposaviqit do të duhej të ishte zhvillimi ekonomik për të cilin tha se ai është themeli, pasiqë potencialet ekzistojnë, shkruan rtv21.tv Ai më tutje tha se rëndësishme është që theksi të bie te zhvillimi i sportit, kulturës dhe rinisë, pasi që sot kjo është e domosdoshme për të krijuar siç tha parakushte të zhvillimit të shoqërisë.

Nenad Cvetkoviq përmendi edhe ndërtimin e infrastrukturës, që sipas tij janë parakushtet për zhvillimin e ekonomisë, bujqësisë dhe fushave tjera.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme