Vehapi e Kryeziu bëjnë garë me Latifin për premtime në Rahovec

Vehapi e Kryeziu bëjnë garë me Latifin për premtime në Rahovec

13 tetor 2017 13:54

Kandidati i PDK-së për kryetar të Rahovecit, Idriz Vehapi, dhe ai i LDK-së, Ibrahim Kryeziu, kanë ndryshuar fjalët për buxhetin për bujqësi, thotë kandidati i AAK-së për këtë post, Smajl Latifi.

Përderisa në debatin e parë ata e kanë përqeshur zotimin e kandidatit të AAK-së, Smajl Latifi, se buxhetin për bujqësi do ta bëjë 1 milion euro, ata tani thonë ndryshe.

Tani ata thonë se ky buxhet mund të shkojë edhe në 2 milionë euro.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme