“Uragani” Tefik Bajrami kërkon votën e të rinjve llapjanë

“Uragani” Tefik Bajrami kërkon votën e të rinjve llapjanë

13 tetor 2017 11:07

Kampioni i botës në boks dhe kandidati për asamble komunale nga PDK në Podujevë, Tefik Bajrami mbajti takim me rininë llapjane.

Në këtë takim me rininë, “Uragani” shqiptar shpalosi programin e tij për sport. Te pranishmit shprehën shumë interesim për projektet në komunën e Podujevës për sportin llapjan.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme