Selim Pacolli premton më shumë fabrika në Prishtinë

Selim Pacolli premton më shumë fabrika në Prishtinë

11 tetor 2017 11:38

Kandidati i AKR-së për kryetar të Prishtinës, Selim Pacolli gjatë vizitës në fabrikën “M-technologie”, u zotua se do t’i mbështesë të gjithë ata që kanë iniciativa për fabrika të tilla.

Kandidati për kryetar, Selim Pacolli tha se patën rastin të shohin një fabrikë të bukur ku ka bërë një mrekulli të punësimit dhe do të ofrojmë mbështetje për këto lloj fabrikash.

“Në cilësinë e kryetarit do të kemi edhe shumë fabrika tilla dhe do të gjejmë grante dhe subvencione për të mbështetur këto fabrika prodhuese”, ka thënë ai, raporton KP.

Sipas tij, kjo është fabrika e vetme në Ballkan që rreth 90 për qind e prodhimeve eksportohen jashtë vendit dhe ky është një ndër synimet e tyre.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme