Çelaj shpalos programin për Prishtinën e Vjetër

Çelaj shpalos programin për Prishtinën e Vjetër

04 tetor 2017 12:02

Kandidati për kryetar të Komunës së Prishtinës nga PDK, Lirak Çelaj, ka paraqitur programin e tij për rindërtimin e Prishtinës së vjetër.

Ai tha se do të restaurohen objektet e vjetra dhe pastaj shtëpitë e tjera do të intervenojnë që të duken në përputhje me ata se si është dukur Prishtina e vjetër.

“Do ta krijojmë një lagje të Prishtinës së vjetër në bazë të fotografive. Pjesë e programit të tij është edhe ndërrimi i fasadës në Sheshin e Qytetit, ai si shembull mori objektin e Unionit ku tha se në këtë mënyrë do të fasadohen banesat dhe ndërtesat që gjenden në shesh”, tha Çelaj, raporton KP.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme