Xhemajli: Fuqizimi dhe punësimi i grave është esencial për demokraci

Xhemajli: Fuqizimi dhe punësimi i grave është esencial për demokraci

30 shtator 2017 18:00

Kandidati i PDK-së për kryetar të Suharekës, Blerim Xhemajli ka theksuar se fuqizimi dhe punësimi i grave është esencial për demokraci, pasi që na jep më shumë liri dhe vendimmarrje në vendin tonë.

“Fuqizimi dhe punësimi i grave është esencial për demokraci pasi që na jep më shumë liri dhe vendimmarrje në vendin tonë. Mexhide Ramadani-Balaj është shembull e një gruaje të suksesshme në biznes. Ne, i platformës #forcaeNdryshimit do të jemi për pjesëmarrjen e grave në fusha të ndryshme dhe mbështetje nga Komuna për veprimtarinë e tyre”, ka shkruar Xhemajli në Facebook.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme