Shala: Shëndetësia, prioriteti im

Shala: Shëndetësia, prioriteti im

29 shtator 2017 13:15

Kandidatja për kryetare të Pejës nga radhët e PDK-së Sabiha Shala, ka siguruar se shëndetësia do të jetë një ndër prioritetet e saj në rast të qeverisjes me Pejën.

Shala gjatë ditës së sotme ka vizituar Spitalin Rajonal dhe Qendrën e Mjekësisë Familjare ku ka paraqitur platformën e saj për sferën e shëndetësisë.

Ajo ka vizituar edhe disa pacientë në këto lokalitete.

Postimi i Shalës

Sot kam vizituar Spitalin Rajonal të Pejës dhe Qendrën e Mjekësisë Familjare ku jam takuar me stafin mjekësor si dhe edhe me pacientë të ndryshëm. E sigurova stafin mjekësor poashtu edhe pacientet se shëndetësia është prioriteti im, poashtu paraqita edhe platformën time sa I përket sferës se shëndetësisë duke I dhënë fokus funksionalitetit dhe dinamikes se shërbimeve nga ane stafit mjekësor për pacientet.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme