Abrashi: Ahmeti po ankohet për mosbashkëpunim të institucioneve me të

Abrashi: Ahmeti po ankohet për mosbashkëpunim të institucioneve me të

26 shtator 2017 20:45

Kandidati i LDK-së për kryetar të Prishtinës, Arban Abrashi ka kritikuar kundër kandidatin, kryetarin aktual, Shpend Ahmetin për ankesat se institucionet nuk kanë bashkëpunuar me të si kryetar i kryeqytetit.

Abrashi në Rubikon të KTV-së ka thënë se Ahmeti po ankohet për mosbashkëpunim të institucioneve, e realisht, për shumë projekte nuk i është dashtë bashkëpunimi fare.

“Mbeturinat, qentë endacak, është dashtë të ndërtohen shtatë shkolla, ka ekzistuar buxheti, projekti ekziston, buxheti ekziston. Mund të shihni se ka pasur buxhet për tërë këto projekte. Buxheti i Prishtinës ka rënë në 15 milionë euro më pak, në vend se të rritej për 15 milionë më shumë”, ka thënë Abrashi.

“Nuk është ndërtuar asnjë qendër e mjekësisë e familjare, asnjë qendër s’është ndërtuar, e ka bërë hapjen por nuk e ka ndërtuar, ato janë ndërtuar në kohën e Isa Mustafës... Mbi të gjitha është rritur tatimi në pronë, janë dëmtuar qytetarët sepse kjo nuk është kthyer në investim për qytetarët. Ka ekzistuar buxheti dhe nuk është ndërtuar shkolla e muzikës”, ka thënë Abrashi.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme