Kështu do të duken fletvotimet e lokaleve

Kështu do të duken fletvotimet e lokaleve

24 shtator 2017 10:11

KQZ publikon dizajnet e fletëvotimet të zgjedhjeve të 22 tetorit.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në uebin zyrtar ka publikuar dizajnet e fletëvotimeve për secilën komunë në zgjedhjet për kryetar komune dhe për Kuvend Komunal.

Në link mund të gjeni si do të duket fletëvotimi për kandidatët për kryetar dhe ata për asamble komunale, si dhe listat e plota të mbi 7 mijë kandidatëve për asamblist: http://www.kqz-ks.org/sq/fletevotimet-dhe-broshurat-e-kandidateve


Image

Komentet

Shto koment

Të ngjashme