Sot nis fushata për zgjedhjet lokale

Sot nis fushata për zgjedhjet lokale

21 shtator 2017 08:01

Subjektet politike sot zyrtarisht nisin fushatën një mujore për zgjedhjet lokale të cilat do të mbahen më 22 tetor.

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka certifikuar 91 subjekte politike, prej tyre 1 koalicion, 35 parti politike, 30 iniciativa qytetare dhe 25 kandidatë të pavarur për kryetar komune apo për Kuvende Komunale, në komuna të ndryshme.

Vëzhgimin e zgjedhjeve do ta bëjnë edhe misioni i BE-së, dhe organizatat joqeveritare të Kosovës.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme