“Pse vendimi për paga i kryeministrit ishte i ngutshëm”

14 qershor 2018 22:03

Arbëresha Loxha nga GLSP thotë se vendimi për rritjen e pagave të kabinetit qeveritar është i ngutshëm. Sipas saj ky vendim nuk ka bazë ligjore. Ajo ka thënë në Rubikon të KTV-së se pagat është dashur të parashihen në buxhetin dhe kjo s’ishte paraparë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Të ngjashme