Çfarë ndodhi me flamurin e Turqisë në Prizren

13 shkurt 2018 19:12

Si çdo përvjetor të Pavarësisë së Kosovës, edhe këtë vit qyteti i Prizrenit u dekorua me flamuj të ndryshëm, kryesisht të shteteve që e kanë ndihmuar çlirimin e vendit.

Vend të veçantë krahas flamujve të Gjermanisë, Amerikës, Shqipërisë e Kosovës, zë edhe ai i Turqisë.

Por, ai u largua nga Prizreni, së paku në një vend, u xhirua dhe u publikua në rrjetet sociale.

Aty shihet një person, që më pas e shkel flamurin e Turqisë.

Megjithëse në mbishkrimin e kësaj videoje thuhet se ky veprim është kryer në një lagje të Prizrenit, policia ende nuk e ka identifikuar vendin ku ka ndodhur rasti.

Këtë akt e ka dënuar edhe kryetari i Prizrenit, Mytaher Haskuka, i cila ka thënë se përmes këtyre videove, po synohet përçarje ndëretnike.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Të ngjashme