Fermerët i kanë thënë Çohu-s se 30 % të grantit duhet t’ia japin sekserëve

20 mars 2017 21:17

Gazetari Besnik Boletini, nga organizata Çohu ka thënë se në kuadër të një hulumtimi që kanë bërë për ndarjen e granteve të bujqësisë u ka rënë të bisedojnë me shumë fermerë.

“Dhe ata thonë se krejt projektuesit e granteve i kërkojnë 30 % të shumës së grantit. Pra këta janë sekserë real të Ministrisë edhe pse ne nuk e kemi konfirmuar praktikisht”, ka thënë Boletini.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Të ngjashme