Konfiskohen 20 tonë mish me afat të skaduar që importohej nga Belgjika

13 shtator 2017 22:58

Për të dytën herë brenda një periudhe të shkurtër është tentuar që të futet mish me afat të skaduar nga Belgjika në Kosovë, raporton KTV .

Në pikën kufitare në Vërmicë, Dogana, së bashku me Agjencinë e Ushqimit dhe Veterinës, kanë konfiskuar rreth 20 tonë mish gjedhi me afat të skaduar.

Mishi i ardhur nga Belgjika është dërguar për shkatërrim. Agjencia e Ushqimit dhe Veterinës e ka dërguar në prokurori lëndën ndaj kompanive të përfshira në këtë import.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Të ngjashme