Bëhen 10 vjet nga nisja e punës për TV ARTA-n dhe Koha.net-in

14 November 2019 10:24

Dy mediume të Grupit Koha, Koha.Net dhe TV Arta, këto ditë po festojnë 10-vjetorin e punës. Për një dekadë, Koha.net informon lexuesit e saj në kohë reale me lajmet më të fundit nga vendi e bota, raporton KTV.

Pjesë e Koha.net-it, që nga themelimi, ishte Artan Krasniqi.

Krasniqi, i cili është redaktor në Koha.net, thotë se nuk ka qenë e lehtë të ruhen vlerat e gazetarisë në një ambient të rritjes së numrit të portaleve.

Punën në portal nuk e kishte të lehtë as gazetari Endrit Berisha, ndonëse thotë se besimin e lexuesve të Koha.net-it, nuk mund ta sfidojë asnjë prej mediave të tjera online.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Të ngjashme