Diplomatët kthehen në rolin e militantëve partiakë

12 September 2019 10:59

Parafushata i ka mobilizuar shumë diplomatë të Kosovës. Një pjesë e tyre kanë braktisur detyrat me të cilat i ka ngarkuar shteti dhe janë vënë në shërbim të aktiviteteve që partitë politike janë duke i zhvilluar në prag të zgjedhjeve të parakohshme të 6 tetorit, shkruan sot Koha Ditore.

 

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Të ngjashme