Beqiri: Zgjedhjet mbahen këtë vit

14 July 2019 16:37

Sekretari i Përgjithshëm i LDK-së, Ismet Beqiri, shprehet i bindur që zgjedhjet e jashtëzakonshme do të mbahen sivjet.

Ai thotë se shtatori është fillimi i fundit të qeverisë Haradinaj, derisa vjeshtën e sheh si afatin e duhur për zgjedhje.

Në një intervistë për KosovaPress, ai flet për përgatitjet e mocionit të votëbesimit për Qeverinë dhe incidentet brenda kuvendeve zgjedhore të LDK-së.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Të ngjashme