“Pastrimi” ndërpret heqjen e mbeturinave

25 April 2019 14:02

Kompania e mbeturinave “Pastrimi”, njofton qytetarët se pas ditës së sotme kompania nuk do të ketë mundësi të bëjë grumbullimin dhe largimin e mbeturinave për arsye te bllokimit te xhirollogarive bankare nga Kompania për Menaxhimin e Deponive te Kosovës.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Të ngjashme