Tahiri i bindur se 2019-ta është viti i konfiskimit të pasurive dhe shkatërrimit të grupeve kriminale

16 December 2018 15:50

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri është i bindur që gjatë vitit 2019 do të fillojë konfiskimi i pasurisë së zyrtarëve të lartë dhe do të shkatërrohen grupet kriminale

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Të ngjashme