“SFIDO D1TËN SOT” në NEPTUN Foto: Ilustrim

“SFIDO D1TËN SOT” në NEPTUN

02 mars 2018 14:02

Kjo e shtunë do jetë një ditë për tu shënuar, pasi Neptun, si rrjeti më madh i pajisjeve elektronike në Kosovë po përgatitë trokitjen më të fuqishme të ofertave, tërësisht ndryshe nga promocionet e rëndomta mujore duke sfiduar çmimet në të gjitha dyqanet vetëm më 3 MARS me SFIDO DITËN SOT!

Mbi 500 artikuj të ekspozuar me çmimin më të mirë, prurje nga lansimet e fundit të teknologjisë, mundësi zgjedhje nga të gjitha kategoritë me zbritje që shkojnë deri në 50% më lirë, bëjnë Neptun vendin e duhur për blerje me 3 Mars!

"Sfidat për ne kanë qenë dhe vazhdojnë të jenë motiv për të tejkaluar pritshmeritë që na adresohen dhe pikërisht nga ky qëndrim vjen dhe koncepti për kampanjën SFIDO D1TËN SOT që vlen vetëm me 3 Mars. Një projekt tërërisht ndryshe nga çfarë komunikohet në promocionet mujore, që sjell urgjencën e kohës dhe sfidën e çmimeve që rrallëherë përsëriten. Ky promocion nuk kufizohet në kategori dhe brende, prandaj zbritja përfshin: Televizorët , pajisjet të IT, Smartphone, Elektroshtëpiaket e Mëdha dhe të Vogla si dhe pajisjet e kujdesit personal. Përveç kësaj klientët tanë kanë mundësinë të anëtarësohen në programin e besnikërisë haPPy për të përfituar nga benefitet që ofron ky program. Prandaj angazhimi ynë nuk ndalon këtu, sepse ne do vazhdojmë të pasurojmë linjën e shërbimeve që ofrojmë për të lehtësuar përditshmërinë e konsumatorëve të cilët janë kryefjala e përkushtimit tonë !”.-deklaroi Kaltrina Hoxha, Menaxhere Marketingu në Neptun.

Neptun është zinxhiri i shitjes me pakicë me një linjë të gjërë të pajisjeve elektronike si: TV / Audio / Video, produkte dhe aksesorë të It-së, Smartphone, Rrobalarëse, Enëlarëse, Frigoriferë, pajisje të vogla elektro-shtëpiake, pajisje të kujdesit personal, aparate për ftohje-ngrohje dhe produkte tjera të komunikimit. Neptun është pjesë e grupit Balfin dhe degë e Neptun International, që ka 60 dyqane në rajon.”

(Artikull i sponsorizuar nga Neptun).

Komentet

Shto koment

Të ngjashme