Google Pay, aplikacion i ri për pagesë në Android

Google Pay, aplikacion i ri për pagesë në Android

21 shkurt 2018 11:19

Google ka lansuar shërbimin Google Pay, i cili sjell të gjitha funksionet me të cilat përdoruesit janë mësuar në Android Pay dhe Google Wallet.

Kompania ka nisur të ofrojë aplikacionin e ri Google Pay për Android. Adhuruesit e Androidit janë të bindur se do të kenë të gjitha nevojat e mbrojtjes, si dhe shtesën mbrojtëse pasi Google Pay nuk ndan numrin e kartelave me të cilat bëhet pagesa në shitore.

Në muajt e ardhshëm në Google Pay do të ketë funksione shtesë, sikur që është mundësia e dërgimit dhe pranimit të parave.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme