Evropianët përdorin mesatarisht 2.4 GB internet në muaj

Evropianët përdorin mesatarisht 2.4 GB internet në muaj

04 dhjetor 2017 22:12

Evropianët kanë përdorur mesatarisht 2.4 GB internet të operatorëve telefonik në muaj gjatë vitit 2017.

Sipas të dhënave të “Global Data”, finlandezët prijnë bindshëm në Evropë me mesatare prej 13.3 gigabajt internet me kartelë për muaj, që është më shumë se dyfishi i ndjekësit Austria, në të cilin vend qytetarët shfrytëzojnë 5.7 GB internet në muaj.

Polakët dhe rusët janë dy popujt tjerë që përdorin më së shumti, ndërsa Ukraina, Sllovakia, Çekia dhe Gjermania përdorin më pak, mesatarisht nën 1 GB internet në muaj.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme