Samsung Galaxy S9 mund të mbushet për 12 minuta

Samsung Galaxy S9 mund të mbushet për 12 minuta

02 dhjetor 2017 14:36

Progresi në fushën e baterive po ndryshon vazhdimisht, por rrallë përdoret për pajisjet mobile.

Megjithatë, Samsung ka njoftuar tashmë bateritë e reja të bazuara në grafitë që mund të lejojnë që Galaxy S9 tjetër të arrijë në vetëm 12 minuta.

Bateria e re duhet të zëvendësojë modelet aktuale, litium-jon në telefona, transportues dhe makina, transmeton tch.

Teknologjia është e aftë të jetë e qëndrueshme dhe funksionale në temperatura deri në 60 gradë Celsius, që do të thotë se duhet të jetë e sigurt dhe nuk do të bëjë që pajisja të ndizet dhe të shpërthejë.

Nëse Samsung zhvillon me sukses këtë teknologji, kompania do të jetë në gjendje të jetë furnizuese ose mbajtëse e baterisë për teknologjinë e përmendur. 

Komentet

Shto koment

Të ngjashme