Microsoft Edge arrin në iOS dhe Android

Microsoft Edge arrin në iOS dhe Android

01 dhjetor 2017 17:30

Microsoft Edge për iOS dhe Android nga tani është i gatshëm për të gjithë, pasi u krye testimi i versionit beta.

Përdoruesit mund të shkarkojnë motorin e kërkimit të Microsoft në dyqanet online, pa pagesë.

Kur bëhet fjalë për motorët e kërkimit që janë në treg, tashmë ekzistojnë një numër i madh opsionesh për të dy platformat dhe versionet e shfletuesit që përfshihen në këto sisteme operative, transmeton KosovaPress.

Por ata që përdorin Edge në Windows 10 dhe duan qasje në historinë e kërkimit, fjalëkalimet dhe skedat e hapura që po sinkronizohen në telefonin tuaj, me siguri do të jenë mirënjohës për këtë veçori.

Edge për iOS dhe Android mund të shkarkohet në iTunes dhe Google Play Store.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme