Samsung Galaxy S9 – me emrin kodues Project Star

Samsung Galaxy S9 – me emrin kodues Project Star

22 nëntor 2017 13:01

Burimi i njohur Evan Blas ka bërë të ditur përmes Twitter, se Samsung po punon në dy modele të reja Galaxy S9, të cilët do të kenë emrat kodues Star 1 dhe Star 2.

Blas përmend se Samsung do të vë pikën në modelet e ardhshme të serisë Galaxy, që do të thotë se kompania dëshiron të luajë me kujdes dhe se do të fokusohet vetëm në ndërtimin e dy telefonave.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme