WhatsApp i rremë shkarkohet një milion herë nga Play Store

WhatsApp i rremë shkarkohet një milion herë nga Play Store

07 nëntor 2017 14:15

Google ka larguar versionin e rrem të aplikacionit të popullarizuar WhatsApp nga Play Store, pasi që ishte shkarkuar një milion herë.

Nën emrin “Update WhatsApp Messenger“, shkruante se është firma e njëjtë e cila prodhon edhe chat-in origjinal “WhatsApp Inc.“

Megjithatë, shfrytëzuesit e Reddit, të cilët kërkuan kodin e burimit të aplikacionit, kanë vërejtur se aplikacioni i rrem ka përdorur karaktere të padukshme në fund të emrit të prodhuesit, dhe është dukur identik me kompaninë e vërtetë, transmeton ksp.

Aplikacioni vazhdimisht ka emituar reklama dhe te disa përdorues ka instaluar softuer.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme