Fëmijët që fitojnë miliona në internet

Fëmijët që fitojnë miliona në internet

03 nëntor 2017 14:29

Interneti ka mundësi të pafundme përfitimi, por jo të gjithë ia dalin që të fitojnë monetarisht.

Videot janë prej këtyre mundësive, por që të arrish fitim përmes saj nevojitet që të publikosh diçka të veçantë nga vetja apo të bësh diçka të veçantë që të shtosh numrin e ndjekësve, transmeton tch.

Por kjo kërkon shumë kohë dhe angazhim, çka i detyron shumë persona që të dorëzohen ende pa e filluar mirë këtë projekt.

Por duket se fëmijët janë shumë të suksesshëm se të rriturit në këtë proces, pasi disa prej tyre bëjnë në ditë shumë më tepër se sa dikush mund të marrë në një vit.

Gamer Girl, 1,800 dollarë në ditë

Image


Annie LeBlanc, 2,100 dollarë në ditë

Image


EvanTubeHD, 3700 dollarë në ditë

Image


MattyBRaps, 4 mijë dollarë në ditë

Image


The Family Fun Pack; 11 mijë dollarë në ditë

Image


Ryan, 6-vjeç; 29,900 dollarë në ditë

 

Image

Komentet

Shto koment

Të ngjashme