Skype në Android shkarkohet në 1 miliard pajisje

Skype në Android shkarkohet në 1 miliard pajisje

25 tetor 2017 18:09

Skype, i cili është mesengjeri i Microsoft ka arritur 1 miliard shkarkime vetëm në Android.

Skype në Android ishte shkarkuar në 100 milionë pajisje në vitin 2013, ndërsa kishte arritur 500 milionë shkarkime në 2015 dhe që atëherë nuk është ndalur së rrituri, transmeton koha.net.

Microsoft ka paguar 8.5 miliardë dollarë në 2011 për ta blerë Skype, i cili tani ka arritur të shkarkohet në 1 miliardë shkarkime vetëm në pajisjet me Android.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme