Facebook përfundimisht mbështet videot 4K

Facebook përfundimisht mbështet videot 4K

25 tetor 2017 14:41

Facebook do të marrë të gjitha mbështetjet, përfshirë edhe atë për video me rezolucion 4K.

Rrjeti social tash ka konfirmuar se po teston mbështetjen për ngarkimet me rezolucion 4K dhe riprodhim, bazuar në standardin 2160p UHD-1 Ultra-High-Definition transmeton KP.

Mbështetja 4K ka qenë pjesë e platformave tjera, sikurse është në YouTube, dhe ky është funksion i mirëpritur.

Aktualisht vetëm disa faqe dhe profile janë në mundësi që të ofrojnë opsionet 4K dhe riprodhimin e videove.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme