Google përmirëson sigurinë e përdoruesve

Google përmirëson sigurinë e përdoruesve

17 tetor 2017 16:10

Google ka vendosur që shfletuesit të internetit Chrome t’i shtojë opsionin për të përmirësuar sigurinë e përdoruesve dhe kompjuterëve të tyre.

Roli i opsionit të sigurisë Google Cleanup për Windows (Linux dhe macOS nuk janë të mbështetur), i cili përfaqëson një lloj të veten të softuerit antivirus të integruar brenda Chrome. 

Ai ka aftësi për skanimin e kompjuterit në të cilin është instaluar, për të gjetur të dhëna të dyshimta, ose të padëshiruara.

Opsioni është zhvilluar në bashkëpunim me kompaninë e njohur ESET. 

Komentet

Shto koment

Të ngjashme