Microsoft Windows Phone 10 Mobile shuhet përfundimisht

Microsoft Windows Phone 10 Mobile shuhet përfundimisht

10 tetor 2017 08:18

Microsoft ka lënë Windows Phone/ 10 Mobile në ujë dhe do të përkujdeset vetëm për fundosjen e tij, duke ofruar vetëm përditësime të sigurisë, derisa funksione të reja, opsione dhe aplikacione nuk do të ketë.

Në fund, kjo nënkupton se Windows Phone me kohë do të zhduket vetvetiu, transmeton KP.

Këtë e ka konfirmuar Joe Belfiore përmes Twitterit.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme