Shtyhet dërgesa e 1 milion iPhone X

Shtyhet dërgesa e 1 milion iPhone X

05 tetor 2017 14:36

Apple iPhone X mund të duket smartfon i bukur me disa veçori shumë të mira, por kompania nga Cupertino është duke pasur vështirësi kur është fjala për disponueshmërinë.

Së pari, e kemi ditur që Apple është duke u ballafaquar me disponueshmërinë, por sipas Brightwire, dërgesa më shumë se 90 për qind të njësive të iPhone X duket se do të shtyhet, transmeton Koha.net.


Brightwire thotë se një milion njësitë e para do të mund të shtyhen deri në dhjetor, dhe duke pasuar parasysh kërkesat për smartfonin e ri iPhone X, një milion njësi nuk është mjaftueshëm.

Arsyet e sakta se pse do të mund të shtyhet nuk janë zbuluar, por dihet që njëri nga problemet janë panelët OLED dhe sensorët 3D.

© KOHA

Komentet

Shto koment

Të ngjashme