iPhone 8 mund të xhirojë video 4K me dy kamera

iPhone 8 mund të xhirojë video 4K me dy kamera

05 gusht 2017 18:02

Në kodin për firmware të HomePod janë zbuluar informacione interesante që kanë të bëjnë për modelin e ardhshëm iPhone 8.

Sipas pohimeve, iPhone 8 do të mund të xhirojë video 4K në 60fps, ashtu si me kamerën e pasme, po ashtu edhe atë të përparme, transmeton kp.

Duke pasur parasysh potencialin dhe karakteristikat e e çipsetit të ri A11, nuk ka dyshim se çipseti do të ketë fuqi të procesorit për këtë mbështetje.

Në këtë do të ndihmojë edhe kalimi i Apple në skedarët e tipit HEVC, gjë e cila mund të zvogëlojë madhësinë e dosjeve të videove 4K përgjysmë nga ajo që kemi aktualisht.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme