Facebook do të lansojë një aplikacion të pavarur për TV

Facebook do të lansojë një aplikacion të pavarur për TV

14 shkurt 2017 22:04

Rrjeti social më i madh në botë, Facebook do të lansoië një aplikacion të pavarur për televizor shumë shpejtë, ka treguar kjo kompani, transmeton koha.net.

Ky aplikacion i ri do t’i lejojë përdoruesit e Facebook që të shikojnë videot e shoqërisë së tyre dhe të faqeve të pëlqyera nga ta në televizorët e tyre.

Facebook ka treguar se po ashtu do të sugjerojë video në bazë të atyre që ata shikojnë.
Mark Zuckerberg së fundi ka shpjeguar videot si një ‘mega-trend’ i ngjashëm me atë se si telefonat mobilë kanë kontribuar në rritjen e fitimeve të Facebook.

Dhe si duhet Facebook mendon se sa më shumë të bëjë që njerëzit të shikojnë video, aq më shumë do të shtyjnë rritjen e vlerës së kësaj kompanie, që tani është rreth 70 miliardë dollarë.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme