Tech

SpaceX përgatitet për dërgimin e 4 astronautëve drejt Stacionit Hapësinor Ndërkombëtar

 

SpaceX do të dërgojë katër astronautë drejt Stacionit Hapësinor Ndërkombëtar për misionin e dytë rutinë që kur SHBA-ja rifilloi fluturimet drejt hapësirës, dhe për herë të parë me një evropian në bord, francezin Thomas Pesquet.

Fluturimi është parashikuar më 22 prill në orën 06:11 që nga qendra hapësinore Kennedy në Florida.