“Translator”, pajisja që ju mundëson komunikimin në 40 gjuhë të huaja

“Translator”, pajisja që ju mundëson komunikimin në 40 gjuhë të huaja

26 May 2019 16:35

Teknologjia e avancuar e pajisjes “Translator”, po ndryshon mënyrën se si njerëzit nga vende të ndryshme komunikojnë me njëri-tjetrin.

Kjo pajisje ju lejon të komunikoni me pothuajse çdo njeri në të gjithë planetin, në gjuhën e tyre, madje pa ditur asnjë fjalë të vetme!

Keni imagjinuar ndonjëherë të komunikoni në cilëndo gjuhë që ju dëshironi? Keni pasur vështirësi komunikimi kur ju udhëtoni në shtete të huaja?

“Translator” do ju ndryshon jetën! E krijuar nga japonezët, për një qëllim: Të kursesh kohë dhe para në kurset e gjuhëve të huaja dhe në mënyrë të menjëhershme bëheni “të rrjedhshëm” në komunikimin e më tepër se 40 gjuhëve të huaja!

Është në dispozicion për të gjithë dhe ju kthen në një poliglot të gjuhëve të huaja./ksp

Komentet

Shto koment

Të ngjashme