Firefox pritet të arrijë shpejtësi më të lartë se sa Google

Firefox pritet të arrijë shpejtësi më të lartë se sa Google

22 May 2019 09:47

Eleminimi i çrregullimeve në faqe do të shtojë shpejtësinë mbi 80%. Firefox filloj të shpejtohet më tepër vitin e kaluar, kur faqja e tij kuantike shfaqej, tanimë thuhet se do të shpejtohet akoma më shumë

Zbulimet më të fundit i japin prioritet menaxhimeve ttë performuara në listën “to-do”, me një mori karakteristikash të cilat do i shtojnë 40-80% më tepër.

Ky zhvillim shoqërohet gjithashtu me një sërë karakteristikash në lidhje me privatësinë, duke përfshirë prekjen e gishtit, bllokimi i përmbajtjes dhe personalizimi i faqes private./tch

Komentet

Shto koment

Të ngjashme