Aorus ATC800 është ftohësi më i ri procesorik nga Gigabyte

Aorus ATC800 është ftohësi më i ri procesorik nga Gigabyte

17 April 2019 20:57

Gigabyte e prezantoi CPU ftohësin ajror Aorus ATC800. Dizajni i coolerit e përfshin përçuesin konvencional të nxehtësisë fin-stack, i cili ftohet përmes dy ventilatorëve të modifikuar në sistemin push-pull, përcjell TechPowerUp.

Mbulesa plastike e mbulon pjesën e sipërme të fin-stackut dhe i kornizon të dy ventilatorët. Pllaka e sipërme është e pajisur me difuzorë RGB LED, ndërsa dy ventilatorët gjithashtu vijnë me ndriçim RGB LED. Të tre elementët e ndriçimit e përdorin hyrjen nëpërmjet burimit 3-pinësh RGB.

Image

Gjashtë milimetra të gypit të hollë të ngrohjes së bakrit, të nikeluar, kanë kontakt të drejtpërdrejtë me CPU-në në bazë, duke e përçuar nxehtësinë përmes një fin-stacku nga alumini. Secili prej dy ventilatorëve prej 120mm e përdor një hyrje 4-pinëshe PWM, i ka 600-2000 RPM dhe i nxjerr 14.05 deri në 51.7 CFM ajër, shkruan KOHA Ditore.

Cooleri Aorus ATC800 nga Gigabyte vjen me mbështetje për mbajtëset AM4, LGA2066 dhe LGA115x, ndërsa çmimi nuk është publikuar.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme