Kërkesat zyrtare për PC për Assassin’s Creed III Remastered

Kërkesat zyrtare për PC për Assassin’s Creed III Remastered

25 March 2019 22:24

Ubisofti e ka publikuar një listë të specifikave zyrtare që do të nevojiten për luajtjen e lojës së ardhshme Assassin's Creed III Remastered, raporton TweakTown.

Meqë Assassin's Creed III Remastered e përdor një engine të re grafike, që e mbështet HDR-në dhe teksturat 4K, lojtarët ndoshta do të kenë nevojë për komponente të PC nga një segment më i lartë për ta shijuar lojën në tërësi.

Specifikimet minimale (30FPS)

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)

CPU: Intel Core i5 2400 @ 3.1GHz, AMD FX 6350 @ 3.9GHz

GPU: NVIDIA GeForce GTX 660, AMD Radeon R9 270X (2GB VRAM me Shader Model 5.0)

RAM: 8GB

Rezolucioni: 1080p

Specifikimet e rekomanduara 1080p (30FPS)

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)

CPU: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHz, AMD FX 8350 @ 4.0GHz

GPU: NVIDIA GeForce GTX 770 (4GB) ose AMD Radeon R9 280X (3GB) ose më e mirë

RAM: 8GB

Rezolucioni: 1080p

Specifikimet e rekomanduara 1080p (60FPS)

OS: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (64-bit)

CPU: Intel Core i7 3770K @ 3.5GHz, AMD FX 8350 @ 4.0GHz

GPU: NVIDIA GeForce GTX 970, AMD Radeon R9 290X

RAM: 8GB

Rezolucioni: 1080p

Specifikimet e rekomanduara 4K (30FPS)

OS: Windows 10 (64-bit)

CPU: Intel Core i7 4790 @ 3.6GHz, AMD Ryzen 5 1500X @ 3.5GHz

GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 ose Radeon RX Vega56 ose më e mirë

RAM: 8GB

Rezolucioni: 2160p

Assassin’s Creed III Remastered në PC dhe konzola arrin më 29 mars, ndërsa në Nintendo Switch loja do të mbërrijë më 21 maj.

© KOHA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

Komentet

Shto koment

Të ngjashme